Voorgerechten

Doperwten-ijs met basilicum

Heel verrassend is dit hartige ijs met doperwt en basilicum. Je kunt het prima als voorgerecht serveren, samen met een frisse salade met erwtenscheuten en waterkers. Of als fris tussendoortje op een hete zomerdag.

Door Landleven
Top 6 heerlijke aspergegerechten

Het aspergeseizoen is volop aan de gang. Speciaal voor jou hebben wij de lekkerste aspergerecepten op een rijtje gezet.

Door Landleven
De lekkerste voorjaarssoepen

Een lekker licht soepje past uitstekend bij het naderende voorjaar. Wij verzamelden onze lekkerste voorjaarssoepen voor je. Eet smakelijk!

Door Klaske Bakker
Top 8 heerlijke voorjaarsgerechten

Nu de temperaturen weer aan het stijgen zijn, de zon weer begint te schijnen en de eerste krokusjes weer beginnen te bloeien, is het ook tijd om lekker te gaan koken. Daarom hebben wij speciaal voor jullie de heerlijkste voorjaarsgerechten geselecteerd die gegarandeerd voor een lentegevoel gaan zorgen.

Door Landleven
Kleurige bietensoep met dille

Kleurrijke groentes zijn erg gezond en daarnaast ook nog eens lekker. Goede redenen dus om ze vaker op tafel te zetten. Probeer bijvoorbeeld dit heerlijke recept voor bietensoep.

Door Klaske Bakker
Ganzencarpaccio

Heerlijk ganzenvlees verwerkt in de carpaccio. Het smaakt anders dan de ossenhaas die normaal wordt opgediend bij carpaccio, maar is net zo lekker.

Door Landleven
De lekkerste voorgerechten voor kerst

Maak de kerstdagen extra bijzonder met een heerlijk voorgerecht! Landleven zet zijn lekkerste voorgerechten voor je op een rij, zodat jij je gasten kunt verwennen met een goed begin van het kerstdiner.

Door Landleven
Gele tomatensoep

Een soep vol heerlijke groenten zoals wortel, bleekselderij en ui. Normaal gesproken is tomatensoep rood, doordat je deze soep vult met gele tomaatjes wordt het een gele soep.

Door Klaske Bakker
Geel eitje op een bedje van sla

Een geel eitje op een bedje van sla, een makkelijk te bereiden fris voorgerechtje. Hoe langer je de eieren bewaart, hoe sterker de smaak wordt.

Door Klaske Bakker
Pastinaaksoep met Hollandse garnalen

Voor deze soep kun je pastinaak uit eigen moestuin gebruiken, het is een echte wintergroente. Gecombineerd met Hollandse garnaaltjes maak je er iets bijzonders van.

Door Klaske Bakker
10 Recepten uit oma's kookboek

Breng de ouderwetse keukengeheimen van oma terug in de keuken. Herken jij ze nog van vroeger? 

Door Klaske Bakker
Appelstroop maken

Je zelf geplukte appels gebruiken voor een appelstroop? Maak je eigen appelstroop met volgend recept.

Door Klaske Bakker
-->