Bak zelf pencees

Culinair redacteur Klaske: “In het septembernummer vieren we het dertigjarige bestaan van Landleven. Daarom wil ik graag een recept delen van een...

Jamtaart van eigen jam

Zin in een heerlijke jamtaart? Landleven-redacteur Klaske Bakker legt uit hoe je die maakt met eigen jam! Dit heb je nodig voor jamtaart Zo maak je...

Courgettecake met olijfolie en walnoot

Cake bakken met olie in plaats van boter lijkt misschien bijzonder, maar het resultaat is een heel lekkere, smeuïge cake. Probeer deze courgettecake...

Pruimentaart met Eldense blauwen

De kleine pruimen van de Eldense blauwe lenen zich bijzonder goed om jam van te maken, of om deze heerlijke pruimentaart mee te bakken. Uiteraard is...

Verse aardbeienvlaai

Een aardbeienvlaai is altijd lekker maar nóg lekkerder in het aardbeienseizoen. Hij smaakt net zo lekker als hij eruit ziet, leuk voor als je gasten...

Brownies met framboos

Zin in lekker brownies? Wat dacht je van deze heerlijk plakkerige brownies met framboos! Versier ze met viooltjes voor een feestelijke traktatie....

Kardemombroodjes zelf maken

Kardemombroodjes zijn heerlijk bij een speciaal ontbijtje of bij de koffie. Ontdek het recept zelf ook. Smullen gegarandeerd! Dit heb je nodig voor...

Rabarbertaart

Zin om zelf rabarbertaart te maken? Probeer dan eens deze friszoete taart met rabarber en amandel!  Deze rabarbertaart is geschikt voor 8 personen....

Yoghurt-honingtaart met tijm

Een heerlijk frisse taart die je niet in de oven hoeft te bakken. Maak de taart extra speciaal door yoghurt van goede kwaliteit te gebruiken én...

Worteltaart recept

Probeer dit worteltaart recept ook eens uit! Deze worteltaart is lekker smeuïg en blijft lang lekker door de geraspte wortel die er in zit. De...

De beste rabarberrecepten

Ontdek deze overheerlijke rabarberrecepten. In combinatie met makreel of door de hangop, rabarber past overal bij. Dit zijn alle recepten met...

Kwarkbrood

Zin in kwarkbrood? Probeer dit recept voor zelfgebakken kwarkbrood met boter en zelfgemaakte jam eens uit! Dat is een heerlijk ontbijtje....