Lekker eten
Op Landleven.nl vind je de lekkerste recepten voor taarten, hoofdgerechten en toetjes. En de beste tips voor inmaken en wecken van o.a. courgettes.
    
                    Filter op:
                                            Bakken
                                            Bijgerechten
                                            Drankjes
                                            Hoofdgerechten
                                            Inmaken/wecken
                                            Tips/blogs
                                            Toetjes
                                            Voorgerechten
                                    
            
            Pastinaaksoep met blauwaderkaas
            Pastinaak is in herfst en winter volop verkrijgbaar. Het is erg lekker om deze soep te maken met een Nederlandse blauwaderkaas, bijvoorbeeld Delfts...
        
    Koninginnesoep voor een feestelijke Koningsdag
            Een feestelijk kopje koninginnesoep op Koningsdag en het feest kan niet meer stuk! Geniet van de verse groente in combinatie met de kippenbouillon....
        
    Aspergesalade
            Nu de aspergers weer in seizoen zijn, wil je er natuurlijk zoveel mogelijk gebruik van maken. Maak daarom eens een heerlijke aspergesalade voor bij...
        
    Gebakken aspergesalade
            Het aspergeseizoen is al vergevorderd, maar we kunnen nog even genieten van dit witte goud. Bereid de asperges dan ook eens anders. Naast de koude...
        
    Bottenbouillon
            Hippe ‘healthy’-blogs staan er op het moment vol mee: bottenbouillon. Een aftreksel van botten zit bomvol goede, gezonde voedingsstoffen. Daarbij is...
        
    Courgettestoof met tomaten
            Dit vegetarische recept komt heel goed van pas tegen het einde van de zomer, als je de courgettes uit de moestuin een beetje beu begint te worden....
        
    Venkelsoufflé
            Een luchtige venkelsoufflé uit de oven. Aantal personen: 6. Bereidingstijd: 60 min. Dit heb je nodig voor venkelsoufflé: 2 venkelknollen 30 g boter...
        
    Gevulde linzensoep
            Kom op krachten met deze goedgevulde maaltijdsoep. Na een stevige wandeling in het bos of een koude schaatstocht smaakt een bord linzensoep erg goed....
        
    Belgische uiensoep
            Deze uiensoep met Belgisch bier vult heerlijk op een koude winterdag. Natuurlijk ontbreken de stokbroodjes met gesmolten kaas niet. Aantal personen:...
        
    Doperwtjessoep
            Een fris zomers doperwtjessoepje met gember. Aantal personen: 4. Bereidingstijd: 25 min. Dit heb je nodig voor doperwtjessoep: 1 ui, fijngesnipperd 2...
        
    Soep van raapsteeltjes
            Maak deze frisse soep van vers geoogste raapstelen. Als je de raapstelen niet in de tuin hebt staan, kun je ze natuurlijk ook even in de supermarkt...
        
    Knoflooksoep met houthakkersbrood
            De anders zo scherpe knoflook krijgt in dit recept een zachte smaak. Aantal personen: 6. Bereidingstijd: 50 min. Dit heb je nodig voor knoflooksoep:...