Een heerlijk gerecht dat voor meerdere gangen inzetbaar is. Het kan zowel een voorgerecht als hoofdgerecht of een bijgerecht zijn. Neem als voorgerecht bijvoorbeeld een paprika helft per persoon. Zo kan je het recept gemakkelijk aanpassen naar wens! Een gevulde paprika met quinoa, burrata en kerstomaatjes is gezond, snel klaar en lekker: bye bye, kookstress! Aantal personen: 4 Bereidingstijd: 30 min.
Ingrediënten voor 4 personen
Bereiding
Verwarm de oven voor op 180°C. Lepel wat pesto in elke halve paprika. Lepel er losjes de quinoa over en duw er de kerstomaatjes in. Verdeel de burrata tussen de tomaatjes en strooi er nog de helft van de lente-ui en rode ui over en kruid met peper en zout. Hou wat ringetjes lente-ui apart. Zet 15 à 20 minuten in de voorverwarmde oven.
Haal uit de oven, sprenkel er wat olijfolie en de rest van de ringetjes lente-ui over
Nieuwe editie van de handigste raadgever voor tuin & erf. Boordevol praktische tips op het gebied van (moes)tuinieren en leerzame informatie over erfdieren, insecten en vogels. Prijs: €12,95.
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en aanbiedingen en ontvang gratis het Landleven receptenboekje Buiten Eten. Met de aanvraag ga je akkoord met de privacyvoorwaarden. Je kunt je altijd eenvoudig afmelden.
Het is gelukt, je bent ingeschreven op de nieuwsbrief van Landleven. Je ontvangt vanaf nu regelmatig onze nieuwsbrief. Je kunt de recepten ook hier downloaden.