Lekker eten
Op Landleven.nl vind je de lekkerste recepten voor taarten, hoofdgerechten en toetjes. En de beste tips voor inmaken en wecken van o.a. courgettes.
    
                    Filter op:
                                            Bakken
                                            Bijgerechten
                                            Drankjes
                                            Hoofdgerechten
                                            Inmaken/wecken
                                            Tips/blogs
                                            Toetjes
                                            Voorgerechten
                                    
            
            Karnemelkse gortepap
            Maak eens ouderwetse gortepap. Serveer op de ouderwetse manier met stroop of suiker. Ook lekker met een snufje kaneel en een rijpe banaan die in grove...
        
    Ouderwetse erwtensoep
            Erwtensoep is voor velen de essentie van de winter: een heerlijke dampende kom soep vol groenten, vlees en erwten waar je urenlang op vooruit kunt....
        
    Nieuwerwetse erwtensoep
            Erwtensoep is voor velen de essentie van de winter: een heerlijke dampende kom soep vol groenten, vlees en erwten waar je urenlang op vooruit kunt....
        
    Balsamicobietjes uit de oven
            Verrassend: deze bietjes uit de oven, geglaceerd met balsamico-azijn en honing. Serveer deze jonge bietjes als herfstig bijgerecht. Bereidingstijd: 45...
        
    Chilistoof met chocolade
            Dit gerecht is extra lekker met zelfgemaakte tomatensaus. Door de chocolade én door lekker lang te pruttelen krijgt de chili een heerlijke diepe,...
        
    Ontspannende kruidenthee
            Met verse kruiden en bloemen uit eigen tuin zet je snel een bijzondere pot tuinthee. En heb je de smaak te pakken? Maak dan zelf een theetuintje,...
        
    Broodrecept
            Samen genieten van brood met dit overheerlijke recept. bereidingstijd: 45 min Dit heb je nodig: 1400 g tarwebloem of volkorenmeel 95 g verse gist 50 g...
        
    Zoervleisch oet Limburg
            Dit heerlijke recept voor zuurvlees met appelstroop is ideaal voor een mooie herfst- of winteravond. Aantal personen: 4-6 Bereidingstijd: 3 uur Dit...
        
    Vlammenkouk
              Vlammenkouk is de Groningse variatie op Duitse Flammkuchen. Lekker bij een kom soep.Bereidingstijd: 25 min. Dit heb je nodig: 350 g bloem 5 g droge...
        
    Kerstkransjes
            Hét ultieme kerstkoekje moet wel het kransje zijn. Lekker om te eten bij de koffie of de thee, maar ook nostalgisch in de boom aan een lief lintje....
        
    Kerststol
            Als je maar één recept kiest om deze Kerst te bakken, laat het dan deze kerststol zijn! Misschien wordt het bakken van deze kerststol wel een nieuwe...
        
    Alcoholvrije glühwein
            Razend populair was de alcoholvrije glühwein die we schonken tijdens Landleven Winter. En als antwoord op vele vragen: hier het recept van dit...
        
     
                 
             
             
             
             
             
             
             
             
             
             
            