Daslook is een voorjaarsplantje met mooie witte bloemetjes, een uiachtige geur en een lichte knoflooksmaak. Zowel met de bloemen als het blad kun je heerlijke gerechten maken. Probeer het maar eens!
Je kunt deze platbroden warm of koud eten: lekker voor de lunch met een groene salade.
Ingrediënten Voor 10 stuks Voor het deeg:
Bereidingswijze
Tekst en fotografie: Anna Rubingh
Klaske werkt al vele jaren met plezier voor het tijdschrift Landleven. Als culinair redacteur schrijft ze verhalen en ontwikkelt ze recepten. Ze kookt, proeft, kookt nog eens en schrijft de recepten daarna zo smakelijk (en nauwkeurig!) mogelijk op. De ingrediënten komen altijd uit het seizoen, het liefst uit haar eigen moestuin. Inmaken, jam en sap koken en wecken zijn haar passie. Ze is tevens moeder van drie kinderen.
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en aanbiedingen en ontvang gratis de digitale download met 18 heerlijke Landleven voorjaarsrecepten. Met de aanvraag ga je akkoord met de privacyvoorwaarden. Je kunt je altijd eenvoudig afmelden.
Het is gelukt, je bent ingeschreven op de nieuwsbrief van Landleven. Je ontvangt vanaf nu regelmatig onze nieuwsbrief. Je kunt de recepten ook hier downloaden.