foto van een recept met knolselderij

Alle recepten met knolselderij

Knolselderij is een groente dat je op vele manieren kunt eten. In zijn geheel uit de oven, als soep of in een cake. Dit zijn alle recepten met knolselderij op een rij.

Knolselderij

Hele knolselderij uit de oven

De basis is niet moeilijk: een doodsimpele knolselderij. Maar probeer dit ovenrecept eens, want als je deze smaaksensatie op tafel zet zal iedereen verbaasd zijn hoe lekker zo’n gewone knol kan zijn.

Naar het recept

Knolselderij met gepofte knoflook

Knolselderij met gepofte knoflook is heerlijk als vegetarisch hoofdgerecht met een frisse salade of als bijgerecht bij een stoofpot.

Naar het recept
Knolselderij

Stevige knolselderijsoep

Deze stevige knolselderijsoep serveer je met gerookte forel en frisse tuinkers. Heerlijk als voorgerecht op een winterse avond.

Naar het recept

Knolselderij aardappelpuree

Wintergroentes als aardappels en knolselderij hebben een bescheiden uiterlijk, maar qua culinaire prestaties doen ze zeker niet onder voor hun elegantere soortgenoten.

Naar het recept
Knolselderij-appelcake

Knolselderij-appelcake

Een variatie op gewone appelcake, en de zelfgemaakte karamelsaus maakt het helemaal af!

Naar het recept

Landleven special Plukgeluk

Boerenbloemen zijn precies zoals bloemen bedoeld zijn. Misschien niet heel stijlvol of verfijnd maar des te kleurrijk en vrolijk. In deze special vind je alles over traditionele erfbloemen als dahlia’s, narcissen, seringen, lupines en stokrozen. Met tips op het gebied van standplaats en verzorging en de mooiste foto’s van tuinen vol boerenbloemen!
Prijs: € 8,95