Pannetje met mosselen, venkel en pastis. Benieuwd naar het recept? Wij leggen je stap voor stap uit hoe je het kunt bereiden! Aantal personen: 4 Bereidingstijd: 45 min.
Ingrediënten
Bereiding
Nicole Provoost uit het Zeeuwse Goes is een echte lekkerbek. Ze gebruikt al het lekkers dat haar provincie te bieden heeft: mosselen, zeekraal, zeewier en walnoten. Speciaal voor Landleven maakte ze er een verrassend driegangen-pizzamenu mee. Smul met haar mee!
Een luchtige venkelsoufflé uit de oven.
Lekker voor bij de picknick, deze uientaartjes met ansjovis.
Kom genieten op Landleven Winter op 8, 9 en 10 december 2023 in het Nederlands Openluchtmuseum in Arnhem. Het warmste en gezelligste evenement van het jaar dat je niet wilt missen!
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en aanbiedingen en ontvang gratis het Landleven receptenboekje Buiten Eten. Met de aanvraag ga je akkoord met de privacyvoorwaarden. Je kunt je altijd eenvoudig afmelden.
Het is gelukt, je bent ingeschreven op de nieuwsbrief van Landleven. Je ontvangt vanaf nu regelmatig onze nieuwsbrief. Je kunt de recepten ook hier downloaden.