Pannetje met mosselen, venkel en pastis. Benieuwd naar het recept? Wij leggen je stap voor stap uit hoe je het kunt bereiden! Aantal personen: 4 Bereidingstijd: 45 min.
Ingrediënten
Bereiding
Nicole Provoost uit het Zeeuwse Goes is een echte lekkerbek. Ze gebruikt al het lekkers dat haar provincie te bieden heeft: mosselen, zeekraal, zeewier en walnoten. Speciaal voor Landleven maakte ze er een verrassend driegangen-pizzamenu mee. Smul met haar mee!
Een luchtige venkelsoufflé uit de oven.
Lekker voor bij de picknick, deze uientaartjes met ansjovis.
In deze Landleven special vind je onze lekkerste recepten voor broodjes, zachte bolletjes, gevulde kerststollen of zoete kaneelbroodjes. Daarnaast bevat deze special recepten voor feestelijke broden en broden uit verschillende streken.
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang een gratis digitale download met Landleven recepten. Ja, ik ontvang graag de nieuwsbrieven en aanbiedingen van Landleven en ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden
Het is gelukt, je bent ingeschreven op de nieuwsbrief van Landleven. Je ontvangt vanaf nu regelmatig onze nieuwsbrief. Je kunt de recepten ook hier downloaden.