Uien worden vaak als toevoeging van een gerecht gebruikt. Maar wist je dat het ook een heerlijk hoofdingrediënt kan zijn? Bijvoorbeeld als soep of gevuld. Dit zijn alle recepten met ui.
Zin in een soepje op een koude winterdag? Maak van Belgisch bier deze heerlijke uiensoep en voeg er bijvoorbeeld een stokbroodje met gesmolten kaas aan toe.
De römertopf was jaren geleden ontzettend populair en in menig huidhouden nog aanwezig zijn. Gehaktballetjes zijn uitstekend voor bereiding in deze ovenschaal.
Deze uiensoep met zelfgemaakte broodstengels is heerlijk voor op de koudere dagen.
Wil je je uien langer bewaren? maak dan deze confituur van uien, houdbaar voor ongeveer drie maanden.
Dit pittige bijgerecht van gevulde uien met groene peper en paprika is heerlijk voor in de lente.
Vul je picknickmand eens met deze heerlijke uientaartjes met ansjovis, een keer wat anders!
Deze zoete gepofte uien worden bereid met pittige kaas.
Dit vrolijke gerecht is goed voor vier heeltijke taartjes.
Een bijzonder vegetarisch wintergerecht.
Gesmolten Friese nagelkaas met geroosterde zuurdesembrood
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en aanbiedingen en ontvang gratis het Landleven receptenboekje Buiten Eten. Met de aanvraag ga je akkoord met de privacyvoorwaarden. Je kunt je altijd eenvoudig afmelden.
Het is gelukt, je bent ingeschreven op de nieuwsbrief van Landleven. Je ontvangt vanaf nu regelmatig onze nieuwsbrief. Je kunt de recepten ook hier downloaden.