Na de voor- en hoofdgerechten geeft Landleven je ook inspiratie voor de toetjes tijdens het kerstdiner. Laat je inspireren en bereid de lekkerste toetjes voor jouw gasten!
Heerlijk kleurrijk ijs, voor dit ijs is er fruit, groente, kruiden of bloemen uit eigen tuin gebruikt. Laat je inspireren.
Een mooi glas met laagjes koekkruimels, gemarineerde aardbeien en romige zuivel is een leuk toetje om te serveren.
Zelf cheesecake maken? Dat is niet ingewikkeld en levert een heerlijk resultaat op. Er zijn eindeloos veel combinaties met deze veelzijdige taart.
Begin optijd met project Christmas Cake. Maar je kan uiteraard ook de stappen aanpassen om nog steeds te kunne genieten van deze Christmas Cake!
Een feestelijke taart met hazelnoten en meringue. Heerlijk vooraf bij de koffie of als nagrecht bij het kerstdiner. Gegarandeerd lekker!
Deze toren van soesjes is een feest op tafel. Heerlijk als nagerecht of in plaats van taart op een feestje.
Een feestelijk nagerecht dat goed past bij de kerstdagen, deze Christmas cake. Maak hem een paar dagen van tevoren, zodat de smaken zich goed kunnen ontwikkelen. Dan wordt hij nog lekkerder en het scheelt tijd met de kerstdagen.
Heb je voor een recept vooral eidooiers nodig en houd je het eiwit over? Niet weggooien, maar maak er een heerlijke meringue van: schuimtaart. Niet te verwarren met de dans merengue. Een heerlijk recept tijdens de feestdagen!
Cranachan is feestelijk toetje met meerdere laagjes. Een scheutje Schotse whisky maakt het af!
Verras je gasten met een zelfgemaakte stoofperen mousse. Een heerlijke toetje voor de koudere dagen.
Een fris nagerecht met appel en prosecco.
Zelfs als je niet van koffie houdt is deze taart niet te versmaden.
Deze heerlijke bitterkoekjespudding is leuk om zelf te maken. Lekker voor deze koude tijd of voor de feestdagen!
Deze crème brûlée met speculaas is heerlijk als nagerecht tijdens de feestdagen.
Dit heerlijke druivenijs met citroenverbena is niet alleen heel bijzonder, maar smaakt ook nog eens geweldig!
Dit recept voor tiramisu vol bokkenpootjes, hazelnootpasta en chocolade is genoeg voor 6 personen.
Een kerstig nagerecht met cranberry's en kardemom, heerlijk geserveerd met room, ijs of warme vanillesaus. Serveer als deze nog warm is.
Een bijzonder nagerecht met appel. Schenk de sabayon meteen in mooie glazen en serveer met gedroogde appelschijfjes om te dippen.
Het ziet er feestelijk uit en het is super lekker, een keer wat anders dan de normale tiramisu om van te genieten!
Van verse boerenzuivel maak je thuis romig yoghurtijs, met de pruimen-kaneelcompote maak je het helemaal af.
Voeg er een bolletje vanille ijs bij en je hebt een heerlijke variant op een dame blanche!
De perfecte afsluiter voor elk feestje of elke brunch, deze soezentoren!
Voeg er wat vanille ijs bij en het is een heerlijk winters nagerecht! Perfect voor de feestdagen.
Maak deze heerlijke koffie karamelsaus en giet het bijvoorbeeld over een bolletje vanille-ijs voor een extra lekkere smaak!
Maak cheesecake (ook bekend als ‘monchou-taart’) in allemaal kleine glaasjes. Een leuke manier om kleine porties te serveren!
Van droog geworden suikerbrood maak je dit heerlijke nagerecht. Met een klein tikje Beerenburg voor een speciaal effect. Friezen weten wel wat lekker is!
Een vrolijk nagerecht voor kerstmis of gewoon als extra, gevuld met cranberry's en rozijnen.
Door de cranberry's en sinaasappel krijgt de griesmeel een frisse touch.
Deze granita smaakt heerlijk verfrissend als toetje.
Verras je gasten met een zelfgemaakte chocoladepudding.
Maak de kerstdagen extra bijzonder met een heerlijk voorgerecht! Landleven zet zijn lekkerste voorgerechten voor je op een rij, zodat jij je gasten kunt verwennen met een goed begin van het kerstdiner.
Het is elk jaar weer lastig... Wat kiezen we als hoofdgerecht voor het kerstdiner? Landleven zet zijn lekkerste hoofdgerechten voor je op een rij, zodat jij je gasten kunt laten genieten van een heerlijk kerstdiner.
In deze Landleven special vind je onze lekkerste recepten voor broodjes, zachte bolletjes, gevulde stollen of zoete kaneelbroodjes. Daarnaast bevat deze special recepten voor feestelijke broden en broden uit verschillende streken. Prijs: €7,95.
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en aanbiedingen en ontvang gratis het Landleven receptenboekje Buiten Eten. Met de aanvraag ga je akkoord met de privacyvoorwaarden. Je kunt je altijd eenvoudig afmelden.
Het is gelukt, je bent ingeschreven op de nieuwsbrief van Landleven. Je ontvangt vanaf nu regelmatig onze nieuwsbrief. Je kunt de recepten ook hier downloaden.