Lekker eten
Op Landleven.nl vind je de lekkerste recepten voor taarten, hoofdgerechten en toetjes. En de beste tips voor inmaken en wecken van o.a. courgettes.
    
                    Filter op:
                                            Bakken
                                            Bijgerechten
                                            Drankjes
                                            Hoofdgerechten
                                            Inmaken/wecken
                                            Tips/blogs
                                            Toetjes
                                            Voorgerechten
                                    
            
            Gepofte aardappel met zalm, zure room en dille
            Aardappels worden vaak gezien als een simpel gerecht. Maar pof ze eens in de oven en serveer met een vulling van zalm, zure room en verse dille....
        
    Gepofte aardappel met kip, walnoot en bleekselderij
            Deze gepofte aardappels zijn gevuld met gerookte kip, walnoot en bleekselderij. Serveer er een salade bij en je hebt een volledige maaltijd. Aantal...
        
    Rabarcella
            Dieprode rabarber is de ultieme bode van het nieuwe seizoen. Pluk enkele mooie stelen en maak daar rabarberlikeur van. Een heerlijk drankje waarmee je...
        
    Groene tuinsalade
            Het lijkt wel een moestuintje op tafel, deze salade. Een bord vol met knapperige voorjaarsgroentes vormt een gezonde lunch. De hoeveelheden van de...
        
    Nonnevotten
              Nonnevotten zijn een Limburgse lekkernij, ondeugend vernoemd naar de achterwerken van nonnen. Traditioneel een traktatie bij Nieuwjaar of carnaval,...
        
    Aardbeien trifle
            Een mooi glas met laagjes koekkruimels, gemarineerde aardbeien en romige zuivel is een leuk toetje voor een zomerse maaltijd. De hoeveelheden voor de...
        
    Lentequiche met groene groentes
            Knisperende laagjes filodeeg vormen de bodem van deze lentequiche. Ik koop het deeg vers uit de koeling, maar filodeeg uit de vriezer is beter...
        
    Groene gazpacho
            Een heel bijzonder soepje dat je koud serveert als zomers voor- of lunchgerecht. Hoe kouder, hoe lekkerder. Je kan zelfs wat ijsklontjes toevoegen...
        
    Ijsjes met aardbei, munt en citroenlimonade
            De zomer is weer volop in gang: de warme zon die tussen de bomen op ons neerschijnt; de temperaturen die stijgen; het zwembadwater dat rond je enkels...
        
    Slemp
            Slemp lijkt een beetje op chai latte, het is melk gearomatiseerd met suiker, thee en specerijen als kaneel, kruidnagel en saffraan. Je drinkt het warm...
        
    Recept: cheesecake met bosbessen
            Dit is recept voor een gebakken cheesecake, ook wel bekend als een New Yorkse cheesecake. Deze taart is machtig, romig en ronduit decadent. Een klein...
        
    Victoria sponge
            Een typisch Engelse taart die men serveert in tearooms en bij high teas. De basis bestaat uit twee ronde cakes met daartussen frambozenjam en...
        
     
                 
             
             
             
             
             
             
             
             
             
             
            