Bakken

Bramenbrownies met vlierbessenyoghurt

Door de bramen in deze brownies worden ze extra smeuïg. De brownies zijn lekker bij de koffie, maar met vlierbessenyoghurt maakt u er een chique toetje van.

Door Klaske Bakker
Pruimentaart met Eldense blauwen

De kleine pruimen van de Eldense blauwe lenen zich bijzonder goed om deze heerlijke pruimentaart mee te bakken.

Door Esther van Middendorp
Worteltaart recept

Deze taart is lekker smeuïg en blijft lang lekker door de geraspte wortel die er in zit. De toevoeging van rozijnen en walnoten combineert erg goed met de specerijen.

Door Klaske Bakker
Spakenburgs hart

Een Spakenburgs hart is een grote plaatkoek in de vorm van een hart. Met wit glazuur wordt er een hartenwens op geschreven; de koek wordt daarom vaak cadeau gegeven bij geboortes, huwelijken en andere speciale gelegenheden.

Door Landleven
Bananencake

De toevoeging van bananen in dit beslag zorgt voor een heerlijk smeuïge cake. Lekker bij een kopje koffie of thee.

Door Klaske Bakker
Wentelteefjes recept

Van oud brood of weckbrood kunt u hele lekkere wentelteefjes bakken. Zonde om brood weg te gooien.

Door Klaske Bakker
Ouderwetse pannenkoeken met mispelgelei

Niks is zo lekker als een pannenkoek. Bak ouderwetse pannenkoeken met dit heerlijke recept. Maak hem nu extra lekker met mispelgelei.

Door Klaske Bakker
Tompoezen

Als het Koningsdag is, nemen we wat lekkers bij de koffie. Sla dit jaar eens zelf aan het bakken en maak thuis tompoezen.

Door Klaske Bakker
Koningsdagtaart

Onze nationale feestdag is bij uitstek een gelegenheid om iets extra lekkers op tafel te zetten. Serveer dit jaar deze zelfgemaakte Koningsdagtaart, die zeker in de smaak zal vallen.

Door Klaske Bakker
De lekkerste paasbrunch recepten

Pasen is de tijd bij uitstek om eens lekker te genieten van een uitgebreide brunch. Met deze overheerlijke recepten zet jij je familie en vrienden iets bijzonders voor.

Door Landleven
Stroopwafels

“Deze dunne wafel gevuld met honing of een suikerstroopmengsel is populair in Vlaanderen en Nederland, het land waar de meeste mensen de stroopwafel mee associëren. Toen ik klein was, was dit een van de lekkernijen die mijn moeder vaak kocht.”

Door Landleven
Speculaasmoppen met walnotenspijs

Speculaasmoppen met walnotenspijs, heerlijk in de winter met een warm drankje om echt in de feestdagen stemming te komen!

Door Landleven