bord gevuld met stoofpot van courgettes, tomaten en feta

Herfst-stoofpotjes

De herfst is het perfecte seizoen om een heerlijk stoofpotje op tafel te zetten. Lekker lang later pruttelen. Het is de beste manier om het weer lekker warm te krijgen tijdens de gure herfstdagen. 

Herfstpotje

Een heerlijk potje vol herfstige groente en smaak combinaties. Een echte aanrader als het buiten stormt en jij lekker binnen wilt opwarmen. 

Naar het recept

Pompoenstoofpot

Een pompoen is nooit verkeerd. Dit pompoenstoofpotje is een lekker hartig en gezond recept voor als de dagen weer wat kouder worden! 

Naar het recept

Courgettestoof met tomaten

Dit vegetarische recept komt heel goed van pas tegen het einde van de zomer, als je de courgettes uit de moestuin een beetje beu begint te worden. Door de groente te stoven maak je er een heerlijk gerecht vol smaak van.

Naar het recept

Bietjesstoof

Een heerlijke stoofpot met de diepe, aardse smaak van biet. Laat het geheel lekker lang op een zacht vuurtje pruttelen om de smaak te concentreren. Een perfecte opwarmer na een lange dag.

Naar het recept

Pompoenstoofje

Op de markt had ik afgelopen zaterdag al de eerste pompoenen gespot. Het waren mooie stevige exemplaren, Hokkaido, met een felle oranje schil en vruchtvlees dat nog intenser van kleur was. 

Naar het recept

Rendang

Dit is een heerlijk stoofgerecht, waarbij het vlees urenlang zachtjes wordt gegaard. Laat je niet afschrikken door de lange lijst ingrediĆ«nten: de combinatie van de specerijen en de kokosmelk is zeer smakelijk. 

Naar het recept
Landleven special Bijen en Honing

In de Landleven special Bijen & Honing vind je interviews met verschillende imkers en praktische verhalen, over het herkennen van de verschillende wilde bijen of het bouwen van een bijenkast en tips voor het aanleggen van een bijenoase in je tuin. En natuurlijk de heerlijkste recepten met honing.
€8,95