Wij zijn gek op bladerdeeg! Je kunt er niet alleen heel veelzijdig mee koken, het is ook nog eens makkelijk in gebruik. Je kunt het zelf maken, maar natuurlijk ook kant en klaar in de winkel kopen. Hier vind je onze lekkerste recepten voor zoete en hartige taarten.
Een bijzondere lekkernij met verse vijgen. De taart ziet er ook nog eens prachtig uit. Smullen maar!
Deze quiche met courgette en zalm kan je gebruiken om een stuk courgette dat over is te verwerken.
Het is altijd leuk om iets verrassends te bakken. Maak bijvoorbeeld eens deze lieflijke appelroosjestaart en tover een glimlach op het gezicht van iedereen die de taart proeft.
Verse spinazie luidt het begin van het nieuwe oogstseizoen in. Verwerk de knapperige blaadjes eens in een spinazietaart. Samen met geitenkaas vormt deze verse groente een verleidelijke combinatie.
Een heerlijk hartig voorgerecht dat prima bij het einde van de zomer past. Combineer de taartjes met een robuuste salade voor een vegetarisch hoofdgerecht.
Kweepeer of -appel is een traditionele boerenvrucht die je kunt gebruiken voor smakelijke gerechten. Bijvoorbeeld deze tarte tatin: een omgekeerde taart.
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en aanbiedingen en ontvang gratis het Landleven receptenboekje Buiten Eten. Met de aanvraag ga je akkoord met de privacyvoorwaarden. Je kunt je altijd eenvoudig afmelden.
Het is gelukt, je bent ingeschreven op de nieuwsbrief van Landleven. Je ontvangt vanaf nu regelmatig onze nieuwsbrief. Je kunt de recepten ook hier downloaden.