Giny Meilink van Van Taart tot Toet deelt in Landleven 9 twee van haar toprecepten. De appeltaart met karamel en een dakje van stroopwafels is daar één van, volgens Giny een van haar hardlopers, mensen bestellen deze taart keer op keer. Dit komt vooral door de stukjes karamelfudge die er in zitten, dat is het geheime ingrediënt!
Voor het deeg
Kijk voor de quiche met serranoham, in bier gestoofde uien en port salut in het magazine van oktober 2018.
Bekijk de volledige recepten in het magazine van oktober 2018.
Keukenschort gemaakt van de Landleven theedoek met jacquard geweven Landleven motieven. 100% Katoen en wasbaar op 60 graden. Bestel in de Landlevenwebshop voor slechts € 29,95.
Verkoop door:Landlevenwebshop
Klaske werkt al vele jaren met plezier voor het tijdschrift Landleven. Als culinair redacteur schrijft ze verhalen en ontwikkelt ze recepten. Ze kookt, proeft, kookt nog eens en schrijft de recepten daarna zo smakelijk (en nauwkeurig!) mogelijk op. De ingrediënten komen altijd uit het seizoen, het liefst uit haar eigen moestuin. Inmaken, jam en sap koken en wecken zijn haar passie. Ze is tevens moeder van drie kinderen.
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang een gratis digitale download van de Landleven special Doe het zelf. Ja, ik ontvang graag de nieuwsbrieven en aanbiedingen van Landleven en ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden