Boeuf bourguignon in ovenschaal

Heerlijk kerstmenu

Alvast de lekkerste recepten voor Kerstmis bij elkaar aan het zoeken? Neem dan zeker deze 7 recepten mee, zodat je gasten kunnen genieten van een kerst vol met heerlijke maaltijden. 

Pastinaaksoep met Hollandse garnalen

Voor deze soep kun je pastinaak uit eigen moestuin gebruiken. Gecombineerd met Hollandse garnaaltjes maak je er een bijzonder soepje van.

Bekijk het recept

Boeuf Bourguignon

Een heerlijke maaltijd om te serveren gevuld met allerlei verse groentes, kruiden en natuurlijk de malse runderriblapjes.

Bekijk het recept

Geroosterde aardappels met knoflook en gebakken salie

Een heerlijk gevulde ovenschotel vol aardappels, knoflook en lekkere smaakmakers.

Bekijk het recept

Cranberry-sinaasappelmarmeladesaus

Deze saus is goed van tevoren te maken: hij blijft zeker een week goed in de koelkast. Doordat de saus zo heerlijk fris is kun je het over verschillende maaltijden schenken.

Bekijk het recept

Geroosterde spruiten

Spruitjes zijn het lekkerst als de vorst erover is geweest. Doordat de spruitjes lang in de oven gaan worden ze heerlijk zacht, waardoor het extra lekker smaakt.

Bekijk het recept

Hazelnoot-bokkenpootjestiramisu

Dit recept voor tiramisu met bokkenpootjes en hazelnoot is voor 6 personen. Deze tiramisu bevat geen rauw ei of alcohol en is dus geschikt voor het hele gezin.

Bekijk het recept

Koffie met boerenvanille-ijs

Italianen noemen dit nagerecht affogato: een sterke, hete koffie met koud roomijs.

Bekijk het recept

Landleven Wandelroutes

In Landleven Wandelroutes vind je meer dan 50 prachtige wandelroutes in alle provincies van Nederland, samengesteld in samenwerking met Wandelzoekpagina. Naast de beschrijving van de wandelroutes staan QR codes waarmee je een jaar lang gratis toegang krijgt tot de betreffende, meest actuele routebeschrijving.
Prijs: €8,95.