Een bijzondere hartige variant op de gebruikelijke zoete tarte tatin met caramel. Bestrooi de tarte tatin met walnootstukjes voor een crunchy effect. Bereidingstijd: 50 min.
Nieuwe editie van de handigste raadgever voor tuin & erf. Boordevol praktische tips op het gebied van (moes)tuinieren en leerzame informatie over erfdieren, insecten en vogels. Prijs: €12,50.
Voor de vulling van deze hartige taart wordt ricotta gebruikt, waardoor u een stevige en vullende taart krijgt. Serveer in kleine puntjes met wat verse groene salade en een citroenpartje. Warm of lauwwarm het lekkerst!
Snijd de pastinaken en sjalotjes doormidden, verwarm de boter en de olie in een koekenpan. Bedek de groentes met het bladerdeeg en bak de tarte tatin in de oven, een heerlijke maaltijd, genieten maar!
Klaske werkt al vele jaren met plezier voor het tijdschrift Landleven. Als culinair redacteur schrijft ze verhalen en ontwikkelt ze recepten. Ze kookt, proeft, kookt nog eens en schrijft de recepten daarna zo smakelijk (en nauwkeurig!) mogelijk op. De ingrediƫnten komen altijd uit het seizoen, het liefst uit haar eigen moestuin. Inmaken, jam en sap koken en wecken zijn haar passie. Ze is tevens moeder van drie kinderen.
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en aanbiedingen en ontvang gratis het Landleven receptenboekje Buiten Eten. Met de aanvraag ga je akkoord met de privacyvoorwaarden. Je kunt je altijd eenvoudig afmelden.
Het is gelukt, je bent ingeschreven op de nieuwsbrief van Landleven. Je ontvangt vanaf nu regelmatig onze nieuwsbrief. Je kunt de recepten ook hier downloaden.