Toetjes
Vind hier de lekkerste recepten van Landleven voor toetjes. Van taarten en puddings tot ingemaakt fruit, ijs en zelfgemaakte yoghurt en hangop.
Appelspoom
 Een fris nagerecht met appel en prosecco. Dit heb je nodig: 125 g fijne kristalsuiker 1 dl water 2 citroenen 4 mooie groene appels (Granny Smith) 1...
Ijzige Kerstpuddinkjes
Een vrolijk nagerecht met cranberry’s en rozijnen. Aantal personen: 4 Dit heb je nodig: 1 mandarijn 140 g basterdsuiker 25 g gedroogde citrusschil 88...
Meringue
Een heerlijk zoet nagerecht voor het hele jaar. Bereidingstijd: 1 uur Dit heb je nodig: 6 eieren snufje zout 300 g fijne kristalsuiker 1 tl maizena 1...
Hangop
Zelf dikke, romige hangop maken is heel makkelijk. Het enige dat je nodig hebt is een pak goede kwaliteit boerenyoghurt. Lees hier hoe je de lekkerste...
Lavendelpannacotta met gestoofde rabarber
Lavendelpannacotta met gestoofde rabarber. Aantal: 4 – 6 Bereidngstijd: 45 min. + 4 uur opstijven Dit heb je nodig 2 blaadjes gelatine 400 ml...
Choco-karamelappels
Verander een doodgewoon, simpel appeltje in een bijzonder smakelijke traktatie, die er ook nog eens mooi uitziet. Echt iets voor zoetekauwen!...
Champagne-tiramisu met frambozen
Een lekkere en feestelijke variant op tiramisu, met frambozen. Bereidingstijd: 3,5 uur Dit heb je nodig: 12 bitterkoekjes 60 ml koude, sterke koffie...
Appels onder een dekentje
Nostalgie ten top! De appeltjes worden gevuld met rozijnen, basterdsuiker en speculaaskruiden, en overgoten met een zelfgemaakte vanillevla....
Chocoladepudding
Erika Boerma verzamelt puddingvormen en deelt graag enkele van haar recepten met je. Hier de chocoladepudding. Een ware traktatie voor elk moment!...
Sukerbole-toetje
Friezen weten wel wat lekker is. Van droog geworden suikerbrood maak je dit heerlijke nagerecht. Met een klein tikje Beerenburg voor een speciaal...
Vlierbloesemtrifle
Dit recept voor trifle met vlierbloesem en fruit is geschikt voor vier personen. Voor de schaal op de foto hebben wij het recept verdubbeld, dat was...
Gebakken rijstepap met gedroogde appeltjes
In plaats van de pap te koken in een pan, waarbij je moet blijven roeren om aanbranden te voorkomen, bak je de rijstepap in een schaal in de oven....