Limburgse gehaktballetjes met stroop en bruin bier

Heerlijke gehaktballetjes en nét even wat anders, deze Limburgse gehaktballetjes met stroop en bruin bier. Maak ze met kruimige aardappels en...

Knolgratin

Knolraap, raapjes of meiknolletjes zijn glad, klein van stuk en mooi rond, en verlopen qua kleur van paars naar wit. Van binnen zijn ze wit. Maak er...

Knolselderij met gepofte knoflook

Knolselderij met gepofte knoflook is heerlijk als vegetarisch hoofdgerecht met een frisse salade of als bijgerecht bij een stoofpot. Bereidingstijd: 3...

Koolraappuree met gehaktballetjes

Puree van koolraap is een heerlijk en gezond, winters alternatief voor aardappelpuree. Serveer deze koolraappuree met gehaktballetjes en wat...

Boerenkoolkroketjes

Heb je net te veel boerenkoolstamppot gemaakt? Geen probleem. Met dit recept tover je je restjes om in heerlijke kroketjes. Bereidingstijd: 1 uur Dit...

Pompoenbitterballen

Pompoenbitterballen zijn niet heel erg bekend, maar het is wel een fantastisch borrelhapje. Perfect voor feestjes waar je eens iets anders op tafel...

De lekkerste chutneys: basis, recepten en tips

Chutneys zijn niet erg bekend in de Nederlandse keuken. Dat is jammer, want chutney is een veelzijdige smaakmaker die veel gerechten nét even dat...

Genieten van je tomatenoogst: 10 recepten

Ben jij ook al volop bezig met je tomatenoogst? Soms weet je niet meer wat je  met al die heerlijke tomaten kunt doen. Gelukkig hebben wij 10...

Appelchutney

Chutney is een veelzijdige smaakmaker die veel gerechten nét even dat extraatje kan geven. Hier vind je het recept voor appelchutney met dadels, een...

Maak zelf heerlijke gelei van rode bessen

Het is pas echt zomer als je een emmer vol rode besjes af moet rissen. En is de klus geklaard? Maak dan deze prachtige, robijnrode gelei. Rode bessen...

Truffelaardappel in zoutkorst

Deze truffelaardappels maak je met een dikke zoutkorst, die je voor het serveren kapot slaat. Voor een mooi effect kun je er zelfs een hamer voor...

Knapperige regenboogrösti

Kleurrijke groentes zijn erg gezond en daarnaast ook nog eens lekker. Goede redenen dus om ze vaker op tafel te zetten. Probeer bijvoorbeeld eens dit...