Kabeljauw met beukenzwamsaus

Een lekker visrecept voor in de herfst. Aantal personen: 2. Bereidingstijd: 40 min. Dit heb je nodig voor kabeljauw met beukenzwamsaus: 150 g...

Omelet met toppen van tuinbonen

Een zomerse omelet met de toppen van tuinbonen. Aantal personen: 2. Bereidingstijd: 10 min. Dit heb je nodig voor omelet met toppen van tuinbonen: 1...

Fiens makkelijke zalmquiche

Een gemakkelijk maar lekker recept voor zalmquiche uit de oven. Personen: 8 Bereidingstijd: 20 min (+ 50 minuten in de oven). Dit heb je nodig voor de...

Varkensribstuk met Gronsvelder Klumpke

De Gronsvelder Klumpke is een bijzonder appelras uit Limburg. Aantal personen: 6. Bereidingstijd: 75 min. Dit heb je nodig voor varkensribstuk: 1,5 kg...

Rodekool stamppot met runderworstjes

Een typisch herfstrecept met rodekool en appel. Aantal personen: 4. Bereidingstijd: 50 min. Dit heb je nodig: 1 kleine rodekool of een halve grote 1...

Pittige stamppot van witte kool

Deze stamppot van witte kool is lekker pittig dankzij een beetje cajunkruiden en sambal. Serveer deze lekkere winterse stamppot bijvoorbeeld met...

Paarse boerenkoolstamppot

Een klassiek gerecht in een nieuw kleurtje, deze paarse boerenkoolstamppot. Aantal personen: 5. Bereidingstijd: 40 min. Dit heb je nodig voor paarse...

Gepofte aardappel met zuurkool

Bereid aardappels eens op een andere manier en probeer gepofte aardappel met zuurkool.Aantal personen: 4.Bereidingstijd: 55 min. Dit heb je nodig voor...

Stimpstamp met blauwe kaas

Heb je stimpstamp wel eens geprobeerd? Dit recept voor stimpstamp bevat blauwe kaas met andijvie, nootmuskaat en kruimige aardappelen. De blauwe kaas...

Hete bliksem van appels en peren

Ook lekker met krokant gebakken speklapjes. Aantal personen: 4. Bereidingstijd: 40 min. Dit heb je nodig: 1,2 kg kruimige aardappelen 400 g zoete...

Filosoof

Een stevig weekendgerecht met draadjesvlees en aardappelpuree. Antal personen: 6   Dit heb je nodig: Voor 6 personen 1 pakje boter 1 kg...

Winterse terrine

Een bijzonder vegetarisch wintergerecht. Aantal personen: 4 Bereidingstijd: 30 minuten Dit heb je nodig voor terrine: 2 uien 2 stengels bleekselderij...