Creatief met pompoenen

Creatief met pompoenen

De herfst is net begonnen, dat betekent dat het de tijd voor pompoenen is. Alles weten over pompoenen? Lees dan hier hoe creatief je hiermee kunt zijn.

3 tips om pompoenen te schillen

Het schillen van een pompoen kan een lastig klusje zijn omdat het vruchtvlees hard is en zich niet snel gewonnen geeft. We hebben een paar handige tips!

Bekijk de tips

Maak een pompoenlichtje

Maak een sfeervol pompoenlichtje, voor Sint Maarten als lampion of gewoon als decoratie in de tuin. Redactrice Angela laat jullie zien hoe dit werkt.

Bekijk de werkwijze

Kip van natuurlijke herfstmaterialen

De natuur biedt een overvloed aan materialen waar je heerlijk mee aan de slag kunt. Van een paar pompoenen, maiskolven en tamme kastanjes maak je deze gezellige kippen.

Bekijk de werkwijze

Pompoenmuts

Een fijne muts kan een kind altijd gebruiken. Brei voor je (klein-)dochter eens dit bijzondere exemplaar. Houdt het kleine hoofdje lekker warm met een mutsje in de vorm van een pompoen.

Bekijk de werkwijze

Maak zelf een pompoenrek

Eenvoudig te maken, met een zeer praktisch resultaat. Op hetzelfde stukje grond kun je tweemaal zoveel pompoenen kwijt én de vruchten liggen mooi van de grond. 

Bekijk de werkwijze

Neem nu een Landleven proefabonnement!

Landleven is hét magazine voor buitenwonen en buitenleven. Met elk nummer 164 pagina’s tuintips, de lekkerste recepten, inspirerende buitenwoonreportages, dieren, natuur, er-op-uit, creatieve doe-het-zelf-artikelen en nog veel meer.

Profiteer nu van ons extra voordelige aanbod: 10 nummers Landleven voor slechts € 29,50 en ontvang gratis de special Moestuin t.w.v. € 7,95! Je zit nergens aan vast, want het abonnement stopt automatisch!

Bestel nu
-->