Een vogeltje op een tak

De leukste Landleven-producten over vogels

Je kent het vast wel, zit je gezellig in de tuin met je familie wanneer er een vogel voorbij fladdert. Er wordt enthousiast gediscussieerd over de naam van het beestje, maar niemand weet het. Hoe handig zou het zijn als jij de volgender keer wél weet welke vogel jullie hebben gespot? En dat je zelfs een paar leuke weetjes kan noemen? Met de onderstaande producten die allemaal gemaakt zijn in samenwerking met de Vogelbescherming, kent het vogelrijk geen geheimen meer voor jou!

De wereld van onze vogels

Alleen al door de mooie foto’s waarmee dit boek rijkelijk gevuld is, wil je het hebben. Daarnaast staat hij ook vol met de meest uiteenlopende informatie over meer dan honderd verschillende vogelsoorten. Lees wat over hun specifieke eigenschappen en gedragingen of algemene informatie over hun leefomgeving. Dit boek geeft antwoord op al je vragen over vogels.

Bestel hier

Vogels special

Deze Landleven-special staat helemaal in het teken van vogels. Je vindt tips voor een vogelvriendelijk erf, interessante weetjes over onder andere uilen en zwaluwen en verhalen over het belang van weidevogelbescherming. Een leuke special waarin kennis en vermaak wordt gecombineerd.

Bestel hier

Vogel 't uit

Wil je graag spelenderwijs meer te weten komen over vogels? Dat kan! Dit kaartspel bestaat uit 6 setjes van 15 kaarten die vol staan met hints en vragen over 25 vogelsoorten. De vragen gaan vooral over soorten die je rondom je huis kan zien. Dus roep je familie bij elkaar en plan een gezellig avondje kaarten.

Bestel hier