April

Filter op:
Gebakken makreel met rabarber

De lichtroze stengels van geforceerde rabarber worden afgedekt en beschermd door een terracotta pot. In de pot is het donker en relatief warm; daardoor kun je eerder oogsten en zijn de stengels zachter, zoeter en delicater van smaak. Met geforceerde rabarber maakt u al vroeg in het seizoen dit heerlijke recept. De vettige makreel combineert qua smaak heel goed met in witte wijn gepocheerde roze rabarber.

Door Klaske Bakker
Custardpuddinkjes met rabarber

De lichtroze stengels van geforceerde rabarber worden afgedekt en beschermd door een terracotta pot. In de pot is het donker en relatief warm; daardoor kunt u eerder oogsten en zijn de stengels zachter, zoeter en delicater van smaak. Met geforceerde rabarber maakt u al vroeg in het seizoen deze heerlijke custardpuddinkjes.

Door Klaske Bakker
Tarte tartin van rabarber

De lichtroze stengels van geforceerde rabarber worden afgedekt en beschermd door een terracotta pot. In de pot is het donker en relatief warm; daardoor kun je eerder oogsten en zijn de stengels zachter, zoeter en delicater van smaak. Met geforceerde rabarber maakt u al vroeg in het seizoen dit heerlijke recept. Een fijn taartje voor een eerste lentedag!

Door Klaske Bakker
Zelfgemaakte hangop met rabarber

De lichtroze stengels van geforceerde rabarber worden afgedekt en beschermd door een terracotta pot. In de pot is het donker en relatief warm; daardoor kunt u eerder oogsten en zijn de stengels zachter, zoeter en delicater van smaak. Met geforceerde rabarber maakt u al vroeg in het seizoen dit heerlijke recept met hangop.

Door Klaske Bakker
Weesper moppen

De Nederlandse keuken kent veel typische streekkoekjes; Weesper moppen zijn daar een goed voorbeeld van. Gemaakt van zachte amandelspijs met een heerlijk knisperend suikerlaagje aan de buitenkant.

Door Klaske Bakker