De heerlijke geur en smaak van basilicum is lastig te bewaren; bij het drogen verliest het blad een deel van zijn aroma, en invriezen geeft natte en minder lekkere blaadjes. Mijn beste bewaarmethode is het invriezen van pesto. Bereidingstijd: 15 min.
Ingrediënten:
''Ik gebruik ze in bijvoorbeeld soep, saus en pasta; aan het eind van de kooktijd laat ik één of meerdere bevroren blokjes in het gerecht smelten en nog een minuutje meekoken.''
Nieuwe editie van de handigste raadgever voor tuin & erf. Boordevol praktische tips op het gebied van (moes)tuinieren en leerzame informatie over erfdieren, insecten en vogels.
Verkoop door:Landlevenwebshop
Moestuinexpert Diana Stek zoekt in haar tuin het liefst een natuurlijk evenwicht waarbij zij niet hoeft in te grijpen. Maar als het te gek wordt, weet zij met ingrediënten uit de tuin en uit haar keukenkastjes opkikkers voor de planten te brouwen of afschrikkers voor insecten.
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang een gratis digitale download met Landleven recepten. Ja, ik ontvang graag de nieuwsbrieven en aanbiedingen van Landleven en ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden
Het is gelukt, je bent ingeschreven op de nieuwsbrief van Landleven. Je ontvangt vanaf nu regelmatig onze nieuwsbrief. Je kunt de recepten ook hier downloaden.