Als je ze kookt kleuren ze lichtroze en wanneer je ze verwerkt in deze soep verdwijnt het rood helemaal. Dat geeft natuurlijk een leuk effect: je ziet geen biet maar proeft hem wel! Je kunt het recept ook maken met gewone rode bieten. Dan krijgt de soep wél die prachtige rode kleur. Het fijne van deze soep is dat je hem zowel warm als koud kunt eten. Koud geserveerd is hij heerlijk verfrissend bij warm weer. 4 tot 6 kommen soep 30 minuten bereidingstijd
Fotograaf: Anna Rubingh
Keukenschort gemaakt van de Landleven theedoek met jacquard geweven Landleven motieven. 100% Katoen en wasbaar op 60 graden. Bestel voor slechts € 29,95.
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en aanbiedingen en ontvang gratis het Landleven receptenboekje Buiten Eten. Met de aanvraag ga je akkoord met de privacyvoorwaarden. Je kunt je altijd eenvoudig afmelden.
Het is gelukt, je bent ingeschreven op de nieuwsbrief van Landleven. Je ontvangt vanaf nu regelmatig onze nieuwsbrief. Je kunt de recepten ook hier downloaden.