cakejes met framboos erin op tafel

Fruit van de maand: juni

Het is nog net lente, maar de zomer komt al even om de hoek kijken. Ga eens aan de slag met een van onze heerlijke gerechten bomvol fruit. Maak bijvoorbeeld je eigen ijs, een heerlijke taart of vruchtenlimonade. Smakelijk! 

Aardbeien Gestoofde rabarber, aardbeien en steranijs

Aardbeien

Met de zomer opkomst is het ook het seizoen van de aardbeien. Een veelzijdige vrucht die in veel gerechten verwerkt kan worden. 

Naar recepten
Abrikozen Boerenmeisjes

Abrikozen

Abrikozen zijn heerlijk om te verwerken in gerechten of in een drankje, zoals Boerenmeisjes. Kijk hier voor onze recepten met abrikozen.

Naar recepten
Frambozen Muffins met framboos en witte chocolade

Frambozen

Rood is dé kleur van het zomerfruit, maar ook van de framboos. Deze heerlijke vrucht kun je verwerken in heerlijke recepten zoals muffins, brownies of een taartje.

Naar recepten
Kersen Kersen

Kersen

Kersen laten zich niet dwingen of haasten, het is dan ook wachten op het moment dat ze vallen tot je de vruchten kunt verwerken in verschillende gerechten.

Naar recepten
Kruisbessen Kruisbessenrelish

Kruisbessen

De kruisbes wordt vaak onderschat. Maar geef de vrucht een kans en verwerk hem in een van onze heerlijke gerechten.

Naar recepten
Perziken Perzik-framboosplaatkoek

Perziken

Duik de keuken in en ga eens aan de slag met een van onze fruitige recepten, deze heerlijke perzik-framboosplaatkoek.

Naar recepten
Rode bessen Rode bessen gelei

Rode bessen

Ga aan de slag met een van onze recepten met de rode bes in de hoofdrol, een overheerlijke gelei gemaakt van rode bessen. Dit recept heeft maar twee ingrediënten! 

Naar recepten
Sinaasappels Sinaasappel-gemberfudge

Sinaasappels

Verwerk je sinaasappels in een van onze heerlijke gerechten. Probeer bijvoorbeeld eens onze heerlijke sinaasappel-gemberfudge of oranjebitter.

Naar recepten
Zwarte bessen Bosvruchtentaart

Zwarte bessen

De zwarte bes is prima te verwerken in bijvoorbeeld een likeur, limonade of in een taart. Ga zelf aan de slag met een van deze heerlijke gerechten!

Naar recepten

Landleven schort

Keukenschort gemaakt van de Landleven theedoek met jacquard geweven Landleven motieven. 100% Katoen en wasbaar op 60 graden. Bestel voor slechts € 29,95.