Deze pittige lamsgehaktballetjes kun je bakken in de pan, maar ook in de oven. Heerlijk met een sausje van Griekse yoghurt, komkommer en munt.
Ga lekker in de keuken aan de slag! In de nieuwe Landleven special Stooft staan meer dan 50 heerlijk winterse gerechten. Dit zijn de lekkerste stoof- en sudderrecepten, met of zonder vlees en met peulvruchten en extra groentes. Daarnaast staan er een aantal geweldige basisrecepten in. Denk hierbij aan heerlijke kippenbouillon en zelfgemaakte mosterd.
Heerlijke gehaktballetjes en nét even wat anders, deze Limburgse gehaktballetjes met stroop en bruin bier. Maak ze met kruimige aardappels en geroosterde groente.
De römertopf was jaren terug ontzettend populair, misschien heb je er nog wel eentje in de kelder staan. Gehaktballetjes lenen zich uitstekend voor bereiding in deze prachtige ovenschaal.
Verkoop door:Landlevenwebshop
Klaske werkt al vele jaren met plezier voor het tijdschrift Landleven. Als culinair redacteur schrijft ze verhalen en ontwikkelt ze recepten. Ze kookt, proeft, kookt nog eens en schrijft de recepten daarna zo smakelijk (en nauwkeurig!) mogelijk op. De ingrediënten komen altijd uit het seizoen, het liefst uit haar eigen moestuin. Inmaken, jam en sap koken en wecken zijn haar passie. Ze is tevens moeder van drie kinderen.
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang een gratis digitale download van de Landleven special Doe het zelf. Ja, ik ontvang graag de nieuwsbrieven en aanbiedingen van Landleven en ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden