5 recepten voor de lekkerste gehaktballen

5 recepten voor de lekkerste gehaktballen

Wie houdt er niet van een lekker gehaktballetje? Landleven zette 5 recepten voor je op een rij om die ‘gewone’ bal net even wat bijzonderder te maken.

Limburgse gehaktballetjes met stroop en bruin bier

Limburgse gehaktballetjes met stroop en bruin bier

Heerlijke gehaktballetjes en nét even wat anders, deze Limburgse gehaktballetjes met stroop en bruin bier. Maak ze met kruimige aardappels en geroosterde groente.

NAAR HET RECEPT

Ouderwetse Hollandse gehaktballen met stukjes ui

Ouderwetse Hollandse gehaktballen met stukjes ui

Op deze manier maakt moeder altijd de gehaktballen: met een scheutje ketjap manis en stukjes ui. Serveer de gehaktballen – zoals het hoort- bij aardappels en groentes.

NAAR HET RECEPT

Gehaktballetjes met ratatouille uit de römertopf

Gehaktballetjes met ratatouille uit de römertopf

De römertopf was jaren terug populair. Deze ovenschaal is perfect voor de bereiding van gehaktballetjes.

NAAR HET RECEPT

Ouderwetse gehaktballen met jus

Lekker traditioneel en overheerlijk: gehaktballetjes met jus

Hét recept voor een lekker traditionele gehaktbal. Lees ook de handige tips in het artikel!

NAAR HET RECEPT

Pittige lamsgehaktballetjes recept

Pittige lamsgehaktballetjes

Deze pittige lamsgehaktballetjes kun je bakken in de pan, maar ook in de oven. Heerlijk met een sausje van Griekse yoghurt, komkommer en munt.

NAAR HET RECEPT


Klaske Bakker

Klaske werkt al vele jaren met plezier voor het tijdschrift Landleven. Als culinair redacteur schrijft ze verhalen en ontwikkelt ze recepten. Ze kookt, proeft, kookt nog eens en schrijft de recepten daarna zo smakelijk (en nauwkeurig!) mogelijk op. De ingrediënten komen altijd uit het seizoen, het liefst uit haar eigen moestuin. Inmaken, jam en sap koken en wecken zijn haar passie. Ze is tevens moeder van drie kinderen.