Deze verse, zelfgemaakte eiersalade is lekker op brood; gegarneerd met wat kleine blaadjes Oost-Indische kers. Of op toostjes of stokbrood voor een feestje. Je kunt de hoeveelheden makkelijk verdubbelen. Bereidingstijd: 10 min
Een nieuwe haring, zo vers van het mes, is een typisch Hollandse lekkernij. Natuurlijk is een broodje haring of eentje zo aan de staart erg lekker, maar probeer ook eens deze haringsalade met bieten.
Kleurrijke groentes zijn erg gezond en daarnaast ook nog eens lekker. Probeer bijvoorbeeld eens deze snelle bietenspread, heerlijk op de boterham of een toastje.
Klaske werkt al vele jaren met plezier voor het tijdschrift Landleven. Als culinair redacteur schrijft ze verhalen en ontwikkelt ze recepten. Ze kookt, proeft, kookt nog eens en schrijft de recepten daarna zo smakelijk (en nauwkeurig!) mogelijk op. De ingrediënten komen altijd uit het seizoen, het liefst uit haar eigen moestuin. Inmaken, jam en sap koken en wecken zijn haar passie. Ze is tevens moeder van drie kinderen.
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en aanbiedingen en ontvang gratis het Landleven receptenboekje Buiten Eten. Met de aanvraag ga je akkoord met de privacyvoorwaarden. Je kunt je altijd eenvoudig afmelden.
Het is gelukt, je bent ingeschreven op de nieuwsbrief van Landleven. Je ontvangt vanaf nu regelmatig onze nieuwsbrief. Je kunt de recepten ook hier downloaden.