schaal met boeuf bourguignon gedecoreerd met groen blad

8x winters stoofvlees

Stoofvlees smaakt heerlijk op een gure winterdag. En het is makkelijk: 's ochtends de pan opzetten en je hoeft er verder niet meer naar om te kijken. Landleven zet 8 heerlijke recepten voor je op een rijtje.

Sukadelapjes met Stormbock

Sukadelapjes met Stormbock

Deze sukadelapjes maak je extra lekker door het gebruik van een donker biertje, bijvoorbeeld Stormbock. Hierdoor geef je nog wat extra smaak aan het vlees.

Bekijk het recept

Vlaams stoofvlees

Aan deze stoofpot wordt volgens de Vlamingen traditioneel een boterham met grove mosterd toegevoegd. Dit zorgt ervoor dat het gerecht goed bindt.

Bekijk het recept

Runderstoof met pastinaak en winterpeen

Guur buiten betekent lekker binnen blijven. Maak deze stoofpot voor het hele gezin. Extra speciaal door de pastinaak en winterpeen. Winterse kost op zijn best.

Bekijk het recept

Stoofvlees met winterbier

Maak deze stoofpot op de koude winterdagen. Lang in de keuken om het vlees in het bierbeslag wordt zeker beloond met de heerlijke smaak van het stoofvlees.

Bekijk het recept

Rendang

Een heerlijk stoofgerecht, waarbij het vlees urenlang zachtjes wordt gegaard.

Bekijk het recept

Boeuf bourguignon

Een heerlijke maaltijd om te serveren gevuld met allerlei groentes, kruiden en natuurlijk de malse runderriblapjes.

Bekijk het recept

Filosoof

Een stevig weekendgerecht met draadjesvlees en aardappelpuree.

Bekijk het recept

Stoof en chips

Een maaltijd met een knipoog naar stoofvlees met friet, alleen maakt je de aardappeltjes met schil in de oven. De saus van de stoof smaakt fantastisch bij de aardappeltjes.

Bekijk het recept
Landleven Wandelroutes

In Landleven Wandelroutes vind je meer dan 50 prachtige wandelroutes in alle provincies van Nederland, samengesteld in samenwerking met Wandelzoekpagina. Naast de beschrijving van de wandelroutes staan QR codes waarmee je een jaar lang gratis toegang krijgt tot de betreffende, meest actuele routebeschrijving.
Prijs: €8,95.