Deze heerlijke plaattaart met asperge en zalm is een geweldig voorjaarsgerecht. Neem de taart mee tijdens een picknick of geniet ervan tijdens het avondeten. Eet smakelijk! Aantal personen: 4 Bereidingstijd: 1 uur
Voor dit gerecht kun je prima gekookte aardappelen die overgebleven zijn van de vorige dag gebruiken. Voorgekookte kant-en-klare aardappelblokjes uit de supermarkt zijn een andere, snelle oplossing.
Een fris stoofpotje met kip, citroen en appel.
Aardappels worden vaak gezien als een simpel gerecht. Maar pof ze eens in de oven en serveer met een vulling van zalm, zure room en verse dille.
Klaske werkt al vele jaren met plezier voor het tijdschrift Landleven. Als culinair redacteur schrijft ze verhalen en ontwikkelt ze recepten. Ze kookt, proeft, kookt nog eens en schrijft de recepten daarna zo smakelijk (en nauwkeurig!) mogelijk op. De ingrediënten komen altijd uit het seizoen, het liefst uit haar eigen moestuin. Inmaken, jam en sap koken en wecken zijn haar passie. Ze is tevens moeder van drie kinderen.
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en aanbiedingen en ontvang gratis de digitale download met 18 heerlijke Landleven voorjaarsrecepten. Met de aanvraag ga je akkoord met de privacyvoorwaarden. Je kunt je altijd eenvoudig afmelden.
Het is gelukt, je bent ingeschreven op de nieuwsbrief van Landleven. Je ontvangt vanaf nu regelmatig onze nieuwsbrief. Je kunt de recepten ook hier downloaden.