Een heerlijk dessert of perfect bij de koffie. Met een traditionele Zeeuwse bolus kun je nooit de fout in gaan. Heerlijk zoet en lekker plakkerig met de kruidige smaak van kaneel. Niet alleen in Zeeland maar ook thuis is dit altijd een goede optie.
Voor het deeg
Exclusieve theedoeken met jacquard geweven Landleven motieven.
Ouderwets groot; ongeveer 65 bij 63 cm.
Pikhaantjes zijn echt een Veluws streekgerecht. Deze plakkerige, zoete kaneelbroodjes in de vorm van een haantje worden alleen gebakken in de periode voor Pasen. Maak ze thuis ook eens!
Amsterdamse koggetjes zijn makkelijke koekjes om op tafel te toveren. De koekjes werden in 1943 bedacht voor een bakwedstrijd, maar zijn nu nog steeds om op te eten. Een heerlijk zandkoekje met daarin zelfgemaakte karamelstukjes.
Dikkoek is een streekgerecht uit Urk. Het was geliefd bij de vissers, omdat het langer houdbaar was dan brood.
Verkoop door:Landlevenwebshop
Christel Labee is eindredacteur van Landleven. Tevens stelt zij de agenda van het magazine samen en redigeert speciale Landleven-uitgaves. Ze is een geboren plattelandsmeisje en woont met man en kinderen in een dorp in de Achterhoek.
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang een gratis digitale download van de Landleven special Doe het zelf. Ja, ik ontvang graag de nieuwsbrieven en aanbiedingen van Landleven en ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden