Kleurrijke groentes zijn erg gezond en daarnaast ook nog eens lekker. Deze zuurkool is gemaakt van rodekool: handig als je nog een half kooltje over hebt van een andere maaltijd. Dan hoef je die niet weg te gooien! Bereidingstijd: 30 min.
Een bijzondere hartige variant op de gebruikelijke zoete tarte tatin met caramel. Bestrooi de tarte tatin met walnootstukjes voor een crunchy effect.
Een typisch herfstrecept met rode kool en appel.
Een kruidig recept met rodekool.
Klaske werkt al vele jaren met plezier voor het tijdschrift Landleven. Als culinair redacteur schrijft ze verhalen en ontwikkelt ze recepten. Ze kookt, proeft, kookt nog eens en schrijft de recepten daarna zo smakelijk (en nauwkeurig!) mogelijk op. De ingrediënten komen altijd uit het seizoen, het liefst uit haar eigen moestuin. Inmaken, jam en sap koken en wecken zijn haar passie. Ze is tevens moeder van drie kinderen.
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang een gratis digitale download met Landleven recepten. Ja, ik ontvang graag de nieuwsbrieven en aanbiedingen van Landleven en ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden
Het is gelukt, je bent ingeschreven op de nieuwsbrief van Landleven. Je ontvangt vanaf nu regelmatig onze nieuwsbrief. Je kunt de recepten ook hier downloaden.