Krijg jij op koude, winterse dagen ook altijd zo'n zin in erwtensoep? Wij wel! We zetten de beste recepten voor je op een rij. Eet smakelijk!
Erwtensoep is voor velen de essentie van de winter: een heerlijke dampende kom soep vol groente, vlees en erwten waar je urenlang op vooruit kunt. Maak dit seizoen de echte ouderwetse spliterwtensoep.
Erwtensoep is voor velen de essentie van de winter: een heerlijke dampende kom soep vol groente, vlees en erwten waar je urenlang op vooruit kunt. Maak dit seizoen eens de nieuwerwetse versie met doperwtjes.
Ineke Hoeksema uit Hoogezand maakt de snert van vroeger, met biologische producten.
Gerda Uiterwaal uit Groningen maakt de snert van vroeger, met biologische producten.
Marco Heijnen uit Alkmaar maakt de snert van vroeger, naar een recept van zijn moeder.
Souschef Michel Rekens heeft een fonkelnieuw recept: Turkse snert met kalfstong.
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en aanbiedingen en ontvang gratis het Landleven receptenboekje Buiten Eten. Met de aanvraag ga je akkoord met de privacyvoorwaarden. Je kunt je altijd eenvoudig afmelden.
Het is gelukt, je bent ingeschreven op de nieuwsbrief van Landleven. Je ontvangt vanaf nu regelmatig onze nieuwsbrief. Je kunt de recepten ook hier downloaden.