Het is echt stoofvleesweer. Guur buiten betekent lekker met zijn allen naar binnen. Maak deze stoofpot voor het hele gezin. Extra speciaal door de pastinaak en winterpeen. Winterse kost op zijn best. Bereidingstijd: 3,5 uur
In Landleven Wandelroutes vind je meer dan 50 prachtige wandelroutes in alle provincies van Nederland, samengesteld in samenwerking met Wandelzoekpagina. Naast de beschrijving van de wandelroutes staan QR codes waarmee je een jaar lang gratis toegang krijgt tot de betreffende, meest actuele routebeschrijving.
Lekker lang koken op koude winterdagen.
Herman en Mieke Laeven genieten regelmatig van zoervleisj, een traditionele Limburgse stoofpot met een licht zure smaak. Herman maakt het gerecht naar het recept van zijn moeder. De stroop uit het gerecht komt uit de eigen boomgaard van het echtpaar en wordt uit hun appel- en perenoogst op traditionele wijze gestookt door hun neef.
Langzaam, met geduld en een heerlijk eindresultaat.
Exclusieve theedoeken met jacquard geweven Landleven motieven.
Ouderwets groot; ongeveer 65 bij 63 cm.
Klaske werkt al vele jaren met plezier voor het tijdschrift Landleven. Als culinair redacteur schrijft ze verhalen en ontwikkelt ze recepten. Ze kookt, proeft, kookt nog eens en schrijft de recepten daarna zo smakelijk (en nauwkeurig!) mogelijk op. De ingrediënten komen altijd uit het seizoen, het liefst uit haar eigen moestuin. Inmaken, jam en sap koken en wecken zijn haar passie. Ze is tevens moeder van drie kinderen.
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang een gratis digitale download met Landleven recepten. Ja, ik ontvang graag de nieuwsbrieven en aanbiedingen van Landleven en ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden
Het is gelukt, je bent ingeschreven op de nieuwsbrief van Landleven. Je ontvangt vanaf nu regelmatig onze nieuwsbrief. Je kunt de recepten ook hier downloaden.