Nadat je mispelgelei hebt gemaakt, blijft er nog veel mispelpulp over. Dit kun je gebruiken voor deze heerlijke mispelchutney. Bereidingstijd: 2,5 uur
Landleven special Wecken en Inmaken staat boordevol recepten, tips en inspiratie om je oogst zo goed én zo lekker mogelijk te verwerken!
Mangochutney is een van de bekendste chutneys. Leuk om te maken als de groenteboer op de markt de mango's eens in de aanbieding heeft.
Het maken van een groene tomatenchutney is de ideale manier om die laatste groene tomaten, die niet meer rijp gaan worden, te verwerken. Dit recept levert behoorlijk wat potten op, halveer dus gerust de hoeveelheden.
Beleg knapperige bolletjes of pistoletjes met wat frisse blaadjes sla, jonge Hollandse geitenkaas en een schep van deze heerlijke, kruidige bosbessenchutney.
Verkoop door:Landlevenwebshop
Klaske werkt al vele jaren met plezier voor het tijdschrift Landleven. Als culinair redacteur schrijft ze verhalen en ontwikkelt ze recepten. Ze kookt, proeft, kookt nog eens en schrijft de recepten daarna zo smakelijk (en nauwkeurig!) mogelijk op. De ingrediënten komen altijd uit het seizoen, het liefst uit haar eigen moestuin. Inmaken, jam en sap koken en wecken zijn haar passie. Ze is tevens moeder van drie kinderen.
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang een gratis digitale download met Landleven aspergerecepten. Ja, ik ontvang graag de nieuwsbrieven en aanbiedingen van Landleven en ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden
Het is gelukt, je bent ingeschreven op de nieuwsbrief van Landleven. Je ontvangt vanaf nu regelmatig onze nieuwsbrief. Je kunt de Landleven aspergerecepten hier downloaden.