Iedere familie lijkt wel een ‘eigen’ recept voor bruine bonensoep te hebben. Het is dan ook bij uitstek een gerecht om een heel grote pan vol van te maken en vervolgens met z’n allen op te eten.
Ontdek deze herfst Twente en verblijf in het heerlijk landelijk gelegen Hotel ’t Kruisselt. Geniet van de rust, ruimte en sfeer en van culinaire wilddiners!
Deze goed gevulde aardappel-zalmsoep is de perfecte maaltijdsoep. Niet moeilijk om te maken, wel heerlijk en voedzaam.
Kom op krachten na een stevoge wandeling met deze goedgevulde linzensoep. Lekker met een snee stevig bruin brood.
Ga lekker in de keuken aan de slag! In de nieuwe Landleven special Stooft staan meer dan 50 heerlijk winterse gerechten. Dit zijn de lekkerste stoof- en sudderrecepten, met of zonder vlees en met peulvruchten en extra groentes. Daarnaast staan er een aantal geweldige basisrecepten in. Denk hierbij aan heerlijke kippenbouillon en zelfgemaakte mosterd.
Verkoop door:Landlevenwebshop
Klaske werkt al vele jaren met plezier voor het tijdschrift Landleven. Als culinair redacteur schrijft ze verhalen en ontwikkelt ze recepten. Ze kookt, proeft, kookt nog eens en schrijft de recepten daarna zo smakelijk (en nauwkeurig!) mogelijk op. De ingrediënten komen altijd uit het seizoen, het liefst uit haar eigen moestuin. Inmaken, jam en sap koken en wecken zijn haar passie. Ze is tevens moeder van drie kinderen.
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang een gratis digitale download van de Landleven special Zoet. Ja, ik ontvang graag de nieuwsbrieven en aanbiedingen van Landleven en ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden