De moestuin geeft weer volop: maak er gebruik van en zet de heerlijkste gerechten op tafel, bijvoorbeeld deze couscous met 'courgetti'. Aantal personen: 2. Bereidingstijd: 60 min.
Met behulp van dit boek staat je tuin er straks weer prachtig bij. Geen verdroogde of verzopen planten meer, geen onhandelbare kluiten, of stoffig los zand, en geen mislukte oogst. Met leven in de tuin, en zéker in de bodem, kun je van je tuin een bloeiende oase maken. Prijs: €24,95.
In de herfst heb je weleens een halve pompoen over van de vorige dag. Daar heeft culinair redacteur Klaske deze salade voor bedacht: gebruik dan de blokjes pompoen die al gekookt en afgekoeld zijn. Lekker met couscous, geitenkaas en zuidvruchten.
Dit pompoenstoofpotje is een lekker hartig en gezond recept voor als de dagen weer wat kouder worden!
Klaske werkt al vele jaren met plezier voor het tijdschrift Landleven. Als culinair redacteur schrijft ze verhalen en ontwikkelt ze recepten. Ze kookt, proeft, kookt nog eens en schrijft de recepten daarna zo smakelijk (en nauwkeurig!) mogelijk op. De ingrediënten komen altijd uit het seizoen, het liefst uit haar eigen moestuin. Inmaken, jam en sap koken en wecken zijn haar passie. Ze is tevens moeder van drie kinderen.
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en aanbiedingen en ontvang gratis het Landleven receptenboekje Buiten Eten. Met de aanvraag ga je akkoord met de privacyvoorwaarden. Je kunt je altijd eenvoudig afmelden.
Het is gelukt, je bent ingeschreven op de nieuwsbrief van Landleven. Je ontvangt vanaf nu regelmatig onze nieuwsbrief. Je kunt de recepten ook hier downloaden.