Nederlandser kan het haast niet, een kommetje vla na het avondeten. Maar wie kookt er tegenwoordig nog zelf vla? Probeer deze vanille vla eens!
Deze crème brûlée met speculaas is heerlijk als nagerecht in de winter. Het kost niet zoveel tijd en is iets anders dan anders.
Tegenwoordig maakt er niemand nog zelf vla, terwijl dat veel lekkerder is dan uit de winkel. Bekijk het recept hier!
Verkoop door:Landlevenwebshop
Exclusieve theedoeken met jacquard geweven Landleven motieven.
Ouderwets groot; ongeveer 65 bij 63 cm.
Klaske werkt al vele jaren met plezier voor het tijdschrift Landleven. Als culinair redacteur schrijft ze verhalen en ontwikkelt ze recepten. Ze kookt, proeft, kookt nog eens en schrijft de recepten daarna zo smakelijk (en nauwkeurig!) mogelijk op. De ingrediënten komen altijd uit het seizoen, het liefst uit haar eigen moestuin. Inmaken, jam en sap koken en wecken zijn haar passie. Ze is tevens moeder van drie kinderen.
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang een gratis digitale download van de Landleven special Doe het zelf. Ja, ik ontvang graag de nieuwsbrieven en aanbiedingen van Landleven en ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden