Het klinkt als een jongensboek: avonturen in de Ketchupfabriek. Maar voor Patrick Keizer is elke dag in zijn ‘kleinste fabriek van Nederland’ echt een belevenis. In dit filmpje vertelt hij hoe wat begon als een grafisch experiment van een vormgever uitmondde in dagelijks roeren in tomatensaus. Gelukkig zonder dat Patrick ooit spijt kreeg van zijn nieuwe carrière.
Zin gekregen om ook zelf ketchup te maken? Culinair redacteur Klaske Bakker: “Zelf ketchup maken is leuk en niet moeilijk, en biedt volop mogelijkheden om te variëren met ingrediënten. Ketchup kan zoveel meer zijn dan een kloddertje saus bij de frietjes. Ik vind het leuk om echt een ‘volwassen’ ketchup te maken met een uitgesproken smaak. Maar: maak er gerust je eigen recept van!”
Angela schrijft de tuinverhalen voor Landleven. Daardoor komt ze in de mooiste landelijke tuinen van Nederland. Overal neemt Angela wel ideeën mee die ze in haar eigen tuin wil toepassen. Dat is nog wel een project in ontwikkeling: rond haar woonboerderij verschijnen nu de eerste borders en ze is dit jaar enthousiast begonnen met een moestuin. Wat Angela nog mist aan kennis compenseert ze ruim met enthousiasme voor alles wat groeit en bloeit. Haar vingers zijn nog niet groen, maar zien wel regelmatig zwart van tuinaarde.
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en aanbiedingen en ontvang gratis de digitale download met 18 heerlijke Landleven voorjaarsrecepten. Met de aanvraag ga je akkoord met de privacyvoorwaarden. Je kunt je altijd eenvoudig afmelden.
Het is gelukt, je bent ingeschreven op de nieuwsbrief van Landleven. Je ontvangt vanaf nu regelmatig onze nieuwsbrief. Je kunt de recepten ook hier downloaden.