Avonturen in de Ketchupfabriek

Het klinkt als een jongensboek: avonturen in de Ketchupfabriek. Maar voor Patrick Keizer is elke dag in zijn ‘kleinste fabriek van Nederland’ echt een belevenis. In dit filmpje vertelt hij hoe wat begon als een grafisch experiment van een vormgever uitmondde in dagelijks roeren in tomatensaus. Gelukkig zonder dat Patrick ooit spijt kreeg van zijn nieuwe carrière.

Hamburger met zelfgemaakte ketchup.

Zelf ketchup maken

Zin gekregen om ook zelf ketchup te maken? Culinair redacteur Klaske Bakker: “Zelf ketchup maken is leuk en niet moeilijk, en biedt volop mogelijkheden om te variëren met ingrediënten. Ketchup kan zoveel meer zijn dan een kloddertje saus bij de frietjes. Ik vind het leuk om echt een ‘volwassen’ ketchup te maken met een uitgesproken smaak. Maar: maak er gerust je eigen recept van!”

Agenda 2020

De nieuwe Landleven agenda voor het jaar 2020 is er! Vol met de prachtigste foto's en genoeg ruimte voor je eigen ideeën of recepten.

Bestel hier