Het klinkt als een jongensboek: avonturen in de Ketchupfabriek. Maar voor Patrick Keizer is elke dag in zijn ‘kleinste fabriek van Nederland’ echt een belevenis. In dit filmpje vertelt hij hoe wat begon als een grafisch experiment van een vormgever uitmondde in dagelijks roeren in tomatensaus. Gelukkig zonder dat Patrick ooit spijt kreeg van zijn nieuwe carrière.
Zin gekregen om ook zelf ketchup te maken? Culinair redacteur Klaske Bakker: “Zelf ketchup maken is leuk en niet moeilijk, en biedt volop mogelijkheden om te variëren met ingrediënten. Ketchup kan zoveel meer zijn dan een kloddertje saus bij de frietjes. Ik vind het leuk om echt een ‘volwassen’ ketchup te maken met een uitgesproken smaak. Maar: maak er gerust je eigen recept van!”
De nieuwe Landleven agenda voor het jaar 2020 is er! Vol met de prachtigste foto's en genoeg ruimte voor je eigen ideeën of recepten.
Angela schrijft de tuinverhalen voor Landleven. Daardoor komt ze in de mooiste landelijke tuinen van Nederland. Overal neemt Angela wel ideeën mee die ze in haar eigen tuin wil toepassen. Dat is nog wel een project in ontwikkeling: rond haar woonboerderij verschijnen nu de eerste borders en ze is dit jaar enthousiast begonnen met een moestuin. Wat Angela nog mist aan kennis compenseert ze ruim met enthousiasme voor alles wat groeit en bloeit. Haar vingers zijn nog niet groen, maar zien wel regelmatig zwart van tuinaarde.
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang een gratis digitale download van de Landleven special Bakt. Ja, ik ontvang graag de nieuwsbrieven en aanbiedingen van Landleven en ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden