Deze quiche met courgette en zalm kan je gebruiken om een stuk courgette dat over is te verwerken. Of als je in de nazomer kampt met een overschot aan courgettes. Bereidingstijd: 1 uur
Landleven heeft de lekkerste quiches voor je op een rijtje gezet. Laat je inspireren en serveer het met een feestje of gewoon als avondeten.
Stevige kost, snel op tafel.
Een heerlijke quiche met serranoham in bier gestoofde uien en port salut.
Klaske werkt al vele jaren met plezier voor het tijdschrift Landleven. Als culinair redacteur schrijft ze verhalen en ontwikkelt ze recepten. Ze kookt, proeft, kookt nog eens en schrijft de recepten daarna zo smakelijk (en nauwkeurig!) mogelijk op. De ingrediënten komen altijd uit het seizoen, het liefst uit haar eigen moestuin. Inmaken, jam en sap koken en wecken zijn haar passie. Ze is tevens moeder van drie kinderen.
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en aanbiedingen en ontvang gratis de digitale download met 18 heerlijke Landleven voorjaarsrecepten. Met de aanvraag ga je akkoord met de privacyvoorwaarden. Je kunt je altijd eenvoudig afmelden.
Het is gelukt, je bent ingeschreven op de nieuwsbrief van Landleven. Je ontvangt vanaf nu regelmatig onze nieuwsbrief. Je kunt de recepten ook hier downloaden.