Makkelijke croissantjes met spinazie en feta

Makkelijke croissantjes met spinazie en feta

Makkelijke hartige croissantjes met spinazie en fetakaas. Ze zijn heerlijk als borrelhapje, of mee te nemen tijdens een picknick.

Dit heb je nodig

  • 250 g verse spinazie, gewassen
  • 1 el zonnebloemolie
  • 1 teentje knoflook
  • 75 g fetakaas
  • snuf zout en peper
  • 1 blikje croissantdeeg
  • 1 ei

Bekijk onze shop tips
Landleven puzzel Tuinfeest Landleven puzzel Tuinfeest € 16,95

Verkoop door:
Landlevenwebshop

Shop nu
Schort blokdoek Schort blokdoek € 29,95

Verkoop door:
Landlevenwebshop

Shop nu
Koken met Klaske Koken met Klaske € 29,95

Verkoop door:
Landlevenwebshop

Shop nu
Landleven Streekgerechten Landleven Streekgerechten € 7,95

Verkoop door:
Landlevenwebshop

Shop nu

Zo ga je te werk

  1. Bereid eerst de vulling voor. Roerbak de spinazie in een hete wok of hapjespan met de zonnebloemolie en het fijngesneden teentje knoflook tot de blaadjes geslonken zijn.
  2. Laat de spinazie goed uitlekken in een vergiet en druk het overtollige vocht er goed uit.
  3. Roer de spinazie los in een kom, roer er de verkruimelde feta door en breng op smaak met zout en peper.
  4. Haal het deeg uit het blikje en verdeel de spinazievulling over de driehoekjes deeg.
  5. Rol ze op en bestrijk met een losgeklopt ei.
  6. Bak de croissantjes volgens de aanwijzingen op het blikje af.
Deze croissantjes zijn zowel warm als koud lekker.

Meer tips
Slowcooker Slowcooker € 50,00

Verkoop door:
Kookwinkel

Shop nu
Biologische walnotensaus Biologische walnotensaus € 4,50

Verkoop door:
Dille en Kamille

Shop nu
Royal Boch kan 1,5 liter Royal Boch kan 1,5 liter € 24,95

Verkoop door:
Tafel en Keuken

Shop nu
Servet Servet € 2,50

Verkoop door:
Dille & Kamille

Shop nu