Rogé Offermans ontwikkelde diverse recepten waarbij al het goeds uit zijn streek, Zuid-Limburg, naar boven komt. Bijvoorbeeld deze stoofpeertjes. Bereidingstijd: 3 uur en 15 min.
De Landleven scheurkalender geeft je iedere dag een nieuw tuinweetje, lekker recept, spreuk of huishoudelijke tip uit oma's tijd. Met de Landleven scheurkalender geniet je iedere dag van het buitenleven en alles wat het te bieden heeft. Prijs: €15,99
Maak eens ouderwetse stoofpeertjes , met bessensap en specerijen. Het huis gaat er heerlijk van geuren en de peertjes smaken heerlijk bij allerlei gerechten.
Een karweitje waar je lekker rustig van wordt: op je gemak een emmer stoofpeertjes schillen. En daarna? Stoven met vanille bijvoorbeeld.
Probeer eens iets anders met je stoofperen. Een perfect nagerecht: stoofperen-mousse. Een heerlijke toetje voor de koudere dagen.
Klaske werkt al vele jaren met plezier voor het tijdschrift Landleven. Als culinair redacteur schrijft ze verhalen en ontwikkelt ze recepten. Ze kookt, proeft, kookt nog eens en schrijft de recepten daarna zo smakelijk (en nauwkeurig!) mogelijk op. De ingrediënten komen altijd uit het seizoen, het liefst uit haar eigen moestuin. Inmaken, jam en sap koken en wecken zijn haar passie. Ze is tevens moeder van drie kinderen.
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en aanbiedingen en ontvang gratis het Landleven receptenboekje Buiten Eten. Met de aanvraag ga je akkoord met de privacyvoorwaarden. Je kunt je altijd eenvoudig afmelden.
Het is gelukt, je bent ingeschreven op de nieuwsbrief van Landleven. Je ontvangt vanaf nu regelmatig onze nieuwsbrief. Je kunt de recepten ook hier downloaden.