Heerlijke zelfgemaakte kruidkoek voor bij de koffie. Makkelijk om te maken en super leuk om je gasten aan te bieden! Bereisingstijd: 1 uur en 20 min.
Verkoop door:Landlevenwebshop
In Zaandam en Volendam trakteerde men tijdens de feestdagen op dikke koek, een soort broeder of ketelkoek. Vrijwel elke boerderij had een eigen recept en al generaties lang worden deze van ouder op kind doorgegeven.
Dikkoek is een streekgerecht uit Urk. Het was geliefd bij de vissers, omdat het langer houdbaar was dan brood.
In deze special hebben we onze 40 lekkerste recepten verzameld. Basisrecepten, maar ook recepten voor streekkoekjes of klassiekers als stroopwafels en kokosmakronen. €8,95!
Klaske werkt al vele jaren met plezier voor het tijdschrift Landleven. Als culinair redacteur schrijft ze verhalen en ontwikkelt ze recepten. Ze kookt, proeft, kookt nog eens en schrijft de recepten daarna zo smakelijk (en nauwkeurig!) mogelijk op. De ingrediënten komen altijd uit het seizoen, het liefst uit haar eigen moestuin. Inmaken, jam en sap koken en wecken zijn haar passie. Ze is tevens moeder van drie kinderen.
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang een gratis digitale download met Landleven recepten. Ja, ik ontvang graag de nieuwsbrieven en aanbiedingen van Landleven en ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden
Het is gelukt, je bent ingeschreven op de nieuwsbrief van Landleven. Je ontvangt vanaf nu regelmatig onze nieuwsbrief. Je kunt de recepten ook hier downloaden.