De kruisbes is een besje dat vaak onderschat wordt. Ondanks zijn stekelige voorkomen kun je de bes namelijk op veel lekkere manieren bereiden. Probeer bijvoorbeeld eens deze heerlijke kruisbessenrelish. Bereidingstijd: 45 min.
Verkoop door:Landlevenwebshop
Ondanks zijn stekelige voorkomen kun je de kruisbes op veel lekkere manieren bereiden. Probeer eens deze verrassende combinatie. Voor ongeveer 3 jampotten.
Deze heerlijke crumble maak je met een vulling van seizoensfruit. Bijvoorbeeld rabarber en aardbei, gemengde bosvruchten, kruisbessen of appel en braam, eventueel uit de diepvries.
Klaske werkt al vele jaren met plezier voor het tijdschrift Landleven. Als culinair redacteur schrijft ze verhalen en ontwikkelt ze recepten. Ze kookt, proeft, kookt nog eens en schrijft de recepten daarna zo smakelijk (en nauwkeurig!) mogelijk op. De ingrediënten komen altijd uit het seizoen, het liefst uit haar eigen moestuin. Inmaken, jam en sap koken en wecken zijn haar passie. Ze is tevens moeder van drie kinderen.
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang een gratis digitale download met Landleven recepten. Ja, ik ontvang graag de nieuwsbrieven en aanbiedingen van Landleven en ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden
Het is gelukt, je bent ingeschreven op de nieuwsbrief van Landleven. Je ontvangt vanaf nu regelmatig onze nieuwsbrief. Je kunt de recepten ook hier downloaden.