Frisse salade met yoghurtdressing. Bereidingstijd: 15 min
Nieuwe editie van de handigste raadgever voor tuin & erf. Boordevol praktische tips op het gebied van (moes)tuinieren en leerzame informatie over erfdieren, insecten en vogels. Prijs: €12,50.
Een frisse voorjaarssalade van de eerste oogst uit de moestuin: sla, bladgroen en radijsjes. Ideaal om mee te nemen tijdens een lentepicknick.
Aardbeien zijn smakelijk in allerlei zoete gerechten, maar ook in zomerse salades zijn ze lekker. Zoals in deze met knapperige groene blaadjes en eetbare bloemen.
Toscaanse broodsalade gemaakt van oud brood. Dit gerecht is ook wel bekend onder de Italiaanse naam panzanella. Dit gerecht is zo lekker dat ik er soms brood oud voor laat worden.
Kleurrijke groentes zijn erg gezond en daarnaast ook nog eens lekker. Goede redenen dus om ze vaker op tafel te zetten. Probeer bijvoorbeeld eens dit recept met geroosterde paarse peen.
Klaske werkt al vele jaren met plezier voor het tijdschrift Landleven. Als culinair redacteur schrijft ze verhalen en ontwikkelt ze recepten. Ze kookt, proeft, kookt nog eens en schrijft de recepten daarna zo smakelijk (en nauwkeurig!) mogelijk op. De ingrediënten komen altijd uit het seizoen, het liefst uit haar eigen moestuin. Inmaken, jam en sap koken en wecken zijn haar passie. Ze is tevens moeder van drie kinderen.
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en aanbiedingen en ontvang gratis het Landleven receptenboekje Buiten Eten. Met de aanvraag ga je akkoord met de privacyvoorwaarden. Je kunt je altijd eenvoudig afmelden.
Het is gelukt, je bent ingeschreven op de nieuwsbrief van Landleven. Je ontvangt vanaf nu regelmatig onze nieuwsbrief. Je kunt de recepten ook hier downloaden.