Balkenbrij is zonder twijfel het meest bekende Nederlandse streekgerecht. Heerlijk op brood met mosterd en niet moeilijk om te maken. bereidingstijd: 2,5 uur
Verkoop door:Landlevenwebshop
Een lekkere variatie op het klassieke balkenbrijrecept. Lekker met een flinke snee roggebrood.
Elke streek kent of kende zijn eigen rommelkruidmengsel. Breng balkenbrij op smaak met dit recept voor rommelkruid van culinair redacteur Klaske.
Klaske werkt al vele jaren met plezier voor het tijdschrift Landleven. Als culinair redacteur schrijft ze verhalen en ontwikkelt ze recepten. Ze kookt, proeft, kookt nog eens en schrijft de recepten daarna zo smakelijk (en nauwkeurig!) mogelijk op. De ingrediënten komen altijd uit het seizoen, het liefst uit haar eigen moestuin. Inmaken, jam en sap koken en wecken zijn haar passie. Ze is tevens moeder van drie kinderen.
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang een gratis digitale download met Landleven aspergerecepten. Ja, ik ontvang graag de nieuwsbrieven en aanbiedingen van Landleven en ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden
Het is gelukt, je bent ingeschreven op de nieuwsbrief van Landleven. Je ontvangt vanaf nu regelmatig onze nieuwsbrief. Je kunt de Landleven aspergerecepten hier downloaden.