Klipfilet met bladerdeeg uit de oven.
Verkoop door:Landlevenwebshop
Deze kip bereid je met citroen, knoflook en rozemarijn voor een frisse smaak.
Honing en barbecue: een prima combinatie! Deze kip met honingmarinade bereid je een dagje voordat je de barbecue aansteekt. Succes gegarandeerd!
Een goede kippensoep werkt altijd goed om mee op te warmen. Deze soep is extra lekker door de palmkool. Een heerlijke wintergroente die goed te combineren valt met soepen. En het is ook nog eens super gezond!
Deze gepofte aardappels zijn gevuld met gerookte kip, walnoot en bleekselderij. Serveer er een salade bij en je hebt een volledige maaltijd.
Klaske werkt al vele jaren met plezier voor het tijdschrift Landleven. Als culinair redacteur schrijft ze verhalen en ontwikkelt ze recepten. Ze kookt, proeft, kookt nog eens en schrijft de recepten daarna zo smakelijk (en nauwkeurig!) mogelijk op. De ingrediënten komen altijd uit het seizoen, het liefst uit haar eigen moestuin. Inmaken, jam en sap koken en wecken zijn haar passie. Ze is tevens moeder van drie kinderen.
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang een gratis digitale download van de Landleven special Doe het zelf. Ja, ik ontvang graag de nieuwsbrieven en aanbiedingen van Landleven en ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden