maart

Filter op:
Paaseieren schilderen

De eitjes uitpakken en zien welke er precies zo mooi zijn geworden als vooraf bedacht. Dat vindt de 9-jarige Anna het allerleukst aan paaseieren schilderen met haar moeder Maria. Met uienschillen, bloemen van eigen erf en pantykousjes maken ze de mooiste bloemschilderijtjes voor het paasontbijt. Maria leerde de techniek van haar moeder en geeft de traditie nu door, ook aan de lezers van Landleven.

Door Landleven
Paaseieren schilderen met uienschillen

In dit artikel op Landleven.nl lees je over het paaseieren schilderen met uienschillen

Door Landleven
Gehaakte fietstas

Haak je eigen fietstas. Haakpatronenontwerpster Jolanda Maas Kunst houdt van haken én van heel veel kleur. Op verzoek van Landleven ontwierp zij een hoes voor een enkele fietstas. Met een gepersonaliseerde tas als deze stap je altijd met een grote glimlach op de fiets. Met Jolanda’s patroon en uitleg kun je direct beginnen. Hier vind je het volledige patroon.

Door Esther van Middendorp
Legkast met kippen Landleven TV
Legkast met handige opbergruimte

Alles bij elkaar in één compact leghok mét handig opbergvak voor voer, grit en nestmateriaal. Door het gebruik van plastic bakken als legnest is de kast bovendien eenvoudig schoon te houden. Hoe je deze legkast maakt, doet Landleven timmerman Nick van Zutphen je voor.

Door Nick van Zutphen