Wandeling van de maand: Odoorn

Wandeling van de maand: Odoorn

Een winterse wandeling op de Drentse Hondsrug is onze wandeltip voor januari. Hieronder vind je meer over deze wandeling en de gratis routebeschrijving voor de Trage Tocht Boswachterij Odoorn.

Ga naar de downloadpagina voor de gratis routebeschrijving van de Trage Tocht Boswachterij Odoorn. (klik links op 'Bekijk routebeschrijving')

Elke maand krijg je van Landleven en Wandelzoekpagina een leuke wandeltip met gratis routebeschrijving. Voor januari tippen wij Odoorn.

Vanaf 10 uur start je met een heerlijk warm kopje koffie, thee of chocolademelk bij theehuis Poolshoogte. Dan ben je helemaal klaar voor deze mooie wandeling op de Drentse Hondsrug in en om boswachterij Odoorn.

Je loopt al snel langs de uitkijktoren Poolshoogte. Vanaf de toren heb je een fantastisch uitzicht over de wijde omgeving. Je wandelt verder door een halfopen landschap door boerenland, over eikenlanen en heide met jeneverbessen. 

Over de Trage Tocht Boswachterij Odoorn


Foto: Rob Wolfs

Advertorial
Ga eropuit!

De schoenen van Travelin’ zijn echte allround wandelschoenen. Extra dik leer en een waterdicht membraan maken de schoenen 100% waterdicht & ademend.

Ga naar Travelin'
Ga eropuit!
Digitale fietsroutes

Deze digitale editie van Fietsroutes bevat 12 gidsen met elk 12 fietsroutes door heel Nederland in verschillende thema's. Zo fiets je door bos en heide, kastelen en landgoederen, boeren erven en weilanden, unieke landmark en nog veel meer. Dat is gegarandeerd fietsplezier!
 

Bestel nu de digitale Fietsroutes